Неостаряващата Шер празнува рождения си ден с нов сингъл

Музикалната икона Шер (Cher) направи изненадващо завръщане на музикалната сцена!
 
Тя пусна чисто нова песен, озаглавена "Walls". Премиерата съвпада с рождения ден на легендарната певица, която на днешния 20 май навършва 75 години! 
 
Парчето е написано в съавторство с честия сътрудник на звездата Марк Тейлър през 2017 г., с благотворителна цел за фондацията "Free the Wild". Тогава певицата изпълнява песента на живо, но до официален запис така и не се стига.
 
Шер обаче решава да запише сингъла в ново дигитално издание, което съвпада с премиерата на неотдавнашния телевизионен документален филм "Cher & The Loneliest Elephant", в който певицата пътува до Исламабад, Пакистан, за да наблюдава трансфера на слона Каван в Камбоджа. Във филма певицата за първи път се среща лично със слона, когото спасява от ужасните условия в пакистански зоопарк.
 
Все още няма информация дали парчето е самостоятелен синъл или ще бъде част от предстоящ проект на певицата. 

Eдновременно с това звездата обяви още една новина за себе си. Universal Studios започва работа по биографичен филм за Шер. Продуценти са създателите на "Mamma Mia", а сценарият е дело на небезизвестния Ерик Рот, който стои зад шедьоврите "Forest Gump", "A Star is Born" и мн.др. Eто какво написа певицата в Twitter:

Лентата ще разкаже целия невероятен живот на изпълнителката, изпълнен с много музика, звездни кино роли и любов. Ще разкрие детайли от началото на творческия й път като половинка в дуета Sonny & Cher, през звездната й солова кариера и до наши дни, когато Шер продължава да създава нова музика и хубави новини около себе си.

Свързани новини

Никол Шерцингер стъпва на Бродуей

09.01.2024

Концертът на Eagle-Eye Cherry се отменя

12.09.2023

Събитието остава за следващата година

21.06.2023

Zucchero отново у нас

16.03.2023

Eagle-Eye Cherry за първи път в България

21.02.2023