Duran Duran с нов албум след шест години пауза, чуй първия сингъл от него

Култовата британска група Duran Duran обяви новия си студиен албум, който е пръв за тях от шест години насам. 
 
 
Той носи объркващото и доста запомнящо се име Future Past (Бъдеще минало). Очакваме го на пазара на 22 октомври. Дългосвирещата тава е предшествана и от съвсем пресния сингъл “Invisible” (Невидим). 
 
 
Любопитен факт е, че британците са използвали изкуствения интелект Huxley за създаването на видеото на "Invisible". На модерната технология се дължи впечатляващата визуализация на парчето, което бе тийзвано в рамките на една седмица в каналите на групата. Новата песен ще бъде официално представена на Музикалните награди на Billboard на 23 май.
 
Duran Duran се завръщат с нов сингъл и албум 
 
Според онлайн магазина на култовата група, стандартната версия на албума Future Past ще съдържа 12 песни. Специални музикални гости в него са китаристът Graham Coxon от Blur, Mike Garson от групата на David Bowie на пианото и гост-вокалистът Lykke Li. В близко бъдеще да бъдат обявени и други интересни музикални сътрудничества. На пазара ще излезе и специално делукс издание, което ще съдържа три бонус песни. В други специални издания пък ще могат да бъдат открити цветни винили и арт с автографи от самите музиканти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duran Duran (@duranduran)

 
За този албум се знаеше само, че Duran Duran работят върху него от няколко години. 

Свързани новини

Магия и мистицизъм

01.12.2023

Duran Duran обявиха нов албум

04.09.2023

Добри новини за Анди от Duran Duran

28.08.2023

Анди Тейлър в новия албум на Duran Duran

21.03.2023

Duran Duran почетоха Кралицата

13.09.2022