Ан-Мари и Найл Хоран са крадци във видеото на "Our Song"

Британската изпълнителка Ан-Мари (Anne-Marie) направи нов вълнуващ дует с Найл Хоран (Niall Horan), когото познаваме от момчешката банда One Direction. 
 
Певицата вече има няколко много успешни колаборации, включително с Rudimental и Сам Смит. Сега тя представя новия си дует с Хоран "Our Song" - сингъл от предстоящия й албум "Therapy", който излиза на 23 юли.
 
Във видеото виждаме как двамата бягат, след като са задигнали скъпи бижута и пари, но са твърде небрежни, и полицията тръгва по петите им. Те се движат с красив ретро кабриолет - Jaguar от 1953 г. Визията на двойката също е в стил 50-те, а те  приличат досущ на кино легендите Грейс Кели и Кари Грант.

Ан-Мари сподели в социалната мрежа повече за новия си албм "Therapy". Певицата го нарича "второто ми бебе". Тя е написала много песни след дебюта й със "Speak Your Mind", пораснала е и се е променила много. Ан-Мари разкрива, че периодът на пандемията я е накарал да осъзнае, че има нужда от помощ за мозъка си и е успяла да намери светлината. Тя, разбира се, е в музиката, но певицата вече ходи редовно на психолог, което напълно е променило живота й. Този албум представлява това пътешествие, сподели певицата в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ANNE-MARIE (@annemarie)

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022

#BestNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Аrcade Firе се завърнаха с нов сингъл

18.03.2022

Purple Disco Machine с поклон към 80-те

07.03.2022