Графа с неочакван и различен трак с Wosh MC & FeeL - "Prime Time"

Графа, Wosh MC и FeeL представиха общ сингъл, а изненадващата колаборация "Prime Time" привлече вниманието и одобрението на феновете. 
 
 
"Оставам си непоправим романтик, но това не пречи от години да казвам нещата "Честно в очи" в песните си. Сега Ви представям един неочакван и различен трак с брутално добрите WOSH MC & FeeL, които обогатиха парчето и го изстреляха в друго измерение. Имитацията на статус е начин на живот, който води до задънена улица." – пише Графа веднага след премиерата на видеото на "Prime Time" в музикалната платформа.
 
Историята на трака започва преди около два месеца, когато Графа пуска бийта с неговите вокални линии на песента на Wosh MC и FeeL и ги кани да се включат в трака. С огромен ентусиазъм се впускат в творческа работа в студиото на Монте, където музикания продуцент на компанията Веселин Ценов-Algoriddim завършва финалния микс на песента.
 
 
Идеен съмишленик на проекта е режисьорът Валери Милев, който споделя, че видеото е ироничен поглед върху действителността, където моралът и принципите са все по-голяма рядкост. Основен образ е този на "златотърсачите", създания с "пластмасови души", за които основната цел в живота е да са "героите на деня" на всяка цена.
 
От друга страна, в "Prime Time" виждаме изпълнителите на песента, облечени с блестящи костюми, очевидна имитация на злато и сребро, и в образи, абсолютно противоположни на тях самите. Бляскавият декор на снимачното студио показва колко безмислен и празен е света на "героите на деня". Идеята на видеото е да забавлява, но в него по интелигентен начин е вплетен малко сарказъм.
 
"Prime Time" вече е в ефир и онлайн, а първите отзиви от нея ѝ отреждат челна позиция в хит класациите на лято 2021.

Свързани новини

Влади Ампов с нов клип

17.05.2024

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023