Опера и джаз размениха местата си в специална вечер

Боби Вълчев, джазменът, който се превърна в сензация, събра свои добри приятели музиканти, с които  подари на български фенове виртуозни изпълнения. В импровизираната музикална джаз вечер се включи  и оперната певица Гери Николаева. Тя размени ролята си с Боби Вълчев и вместо опера запя джаз, а музикантът от своя страна влезе в ролята на баритон. 
 
Музикалното събитие “Боби Вълчев и приятели” се организира по идея на джаз музиканта и е по повод завръщането му в родината за участието му в полуфинала на формата “България търси талант”. За Боби срещата с българската публика бе изключително вълнуваща и с нетърпение чака следващата такава. Талантът сподели, че чувството да свири на родна сцена е несравнимо и не може да бъде изпитано никъде по света – дори и на най-луксозните и впечатляващи сцени в Дубай, където той има възможността да се изявява най-често. Боби обича да прекарва летата си в България и най-вече в Родопите, а планината се превръща в муза и вдъхновение за нови и интересни проекти, като чилаут парчетата "Rhodope Mountain" и "Morning Chill".
 
Това, което предстои за музиканта е новата му дуетна песен с Гери Николаева, която ще е симбиоза между опера, поп и джаз – нещо уникално за родната сцена. Вдъхновен от посещенията си в България, за пръв път в кариерата си Боби Вълчев подготвя песен на български, създадена с близки приятели по действителен случай, която също предстои да излезе скоро.
 

Свързани новини

Мегапродукция със звезден състав

28.06.2022

Гергана Николаева + пиано и цигулка

04.04.2022

Празничен концерт за Деня на София

09.09.2021

Гергана Николаева с нов уникален проект

27.01.2020

"Жена на десетилетието": Гери Николаева

25.02.2019