Billie Eilish си устройва пижамено парти в "Lost Cause"

Billie Eilish отново зарадва феновете си с нова песен и видео, което излезе заедно с нея. "Lost Cause" е част от предстоящия албум на изпълнителката – Happier Than Ever, който се очаква да излезе на 30 юли.
 
 
Сингълът е в характерния за Eilish меланхоличен стил, джазов инструментал и суров текст. Тракът разказва за апатичен партньор, който не си струва времето, което му се отделя, а във видеото Billie изглежда твърде заета да купонясва с приятелките си, за да я интересува.
 
Happier Than Ever - съдържание:
1. Getting Older
2. I Didn’t Change My Number
3. Billie Bossa Nova
4. my future
5. Oxytocin
6. GOLDWING
7. Lost Cause
8. Halley’s Comet
9. Not My Responsibility
10. OverHeated
11. Everybody Dies
12. Your Power
13. NDA
14. Therefore I Am
15. Happier Than Ever
16. Male Fantasy
 
Billie Eilish разказа за връзката си в биографичен филм
 
2021 се очертава изключително силна година за 19-годишната суперзвезда – песента й "Your Power" дебютира под #10 в класацията на Billboard Hot 100 и събра над 150 млн. стрийма в рамките на първите две седмици от излизането й, грабна две статутеки на наградите Грами – "Запис на годината" за everything i wanted и "Най-добра песен писана за визуална медия" с песента от филма за James Bond - "No Time To Die". 
 
Billie Eilish с нов албум и визия
 
През февруари документалният й филм получи световно признание от критиката, a по-рано този месец издаде и фотокнига, която включва стотици невиждани досега снимки, които улавят перфектно вътрешния и външния свят на Billie и дават възможност на феновете да надникнат в личния й живот.
 
"Lost Cause" е четвъртият излязъл сингъл от албума, като преди него изпълнителката издаде – "Your Power", "My Future" и "Therefore I Am".

Свързани новини

Били Айлиш пусна веган маратонки с Nikе

23.09.2021

Global Citizen с шоу на три континента

11.08.2021

Billie Eilish - отново на върха

10.08.2021

Били Айлиш с рекорд в UK чарта за сингли

02.08.2021

Личната изповед на Били Айлиш в "NDA"

09.07.2021