Maroon 5 споделиха новия си сингъл - "Lost"

Maroon 5 представят новия си сингъл "Lost" - част от дългоочаквания им седми студиен албум Jordi. В официалното видео участва и съпругата на вокалиста Adam Levine – световноизвестният модел Behati Prinsloo, която влиза в ролята на пленителна русалка.
 
 
Албумът Jordi е посветен на Jordan Feldstein – дългогодишен приятел на Levine и бивш мениджър на Maroon 5, починал внезапно през 2017, малко преди издаването на студийния проект Red Blue Pills.
 
"Този албум е кръстен на нашия мениджър. Изградихме тази група заедно. Част от мен винаги ще липсва. Загубата е трагична и все още търся начините да се справя с нея. Всичко, което мога да направя е да го държа в сърцето си и да го почетa по най-добрия начин за мен. Липсва ми всеки ден и съм щастлив, че името му ще остане в историята на групата. Обичаме те, Jordi." – сподели Adam в пост в Instagram.
 
Maroon 5 почетоха Feldstein и в сингъла "Memories", който също е част от албума, но под формата на ремикс, с участието на рапъра YG и покойния Nipsey Hussle.

Свързани новини

Maroon 5 с нов видеоклип

25.05.2023

Maroon 5 по-лирични отвсякога

19.05.2023

Вокалът попадна на измамник

28.02.2023

Адам Левин в гореща латино колаборация

25.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022