Джеймс Артър възпява безусловната любов в новия си сингъл "September"

Британският звезден артист Джеймс Артър (James Arthur) представи втория сингъл от предстоящия си 4-ти студиен албум "It'll All Make Sense In The End", който планиран да излезе на 8-ми октомври.
 
Песента "September" е емоционална балада, която разказва за чувството да си тотален провал, но да имаш щастието и късмета до теб да стои перфектно човешко същество, което се бори с и за теб. "Посветил съм я на безусловната любов към този един човек и желанието да започнеш семейство с него", споделя Артър.

За новия си албум Джеймс споделя: "С този албум съм се концентрирал върху конкретно звучене от ден първи и за първи път творя от до на едно място, което може да се чуе и в музиката. Още от началото проектът звучи като албум. Чувството да работиш вкъщи с по-малко хора е много успокояващо и приятно - имах възможността да бъда максимално уязвим".

Водещият сингъл "Medicine" се превърна в хит, влезе в Топ 10 в британския еърплей чарт и до момента е с над 40 милиона стрийма в дигиталните платфоре. Песента е вдъхновена от истинско събитие в живота на изпълнителя. "На сцената в Мадрид получих ужасна паник атака. Всички знаят, че и преди съм страдал от тревожност, но никога толкова непоносимо, никога на сцена и никога до такава степен, че да се наложи да сляза от сцената, защото иначе ще умра. На следващия ден имах силни симптоми на грип и трябваше да ме закарат по спешност в болницата. Оказа се, че имам инфекция на жлъчката и се налага да ме оперират веднага", разказа неотдавна той.

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022

Джеймс Артър с нов летен хит

03.06.2022

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Аrcade Firе се завърнаха с нов сингъл

18.03.2022