Силна нова музика тази седмица: Maroon 5, Lorde, Jassie J и още

Maroon 5 - "Lost"

Калифорнийската банда зарадва феновете си с нов албум и премиера на няколко песни от него.  "Lost"  дойде с изключително красив видеоклип, сниман на мъглив морски бряг. В ролята на магнетичната русалка влиза съпругата на Адам Лавин - Беати Принслу. Заедно с това Maroon 5 пуснаха лирик видеата на "Еcho" feat. хип- хоп изпълнителя Blackbea и "Can't Leave You Alonе" feat. Juice WRLD. Парчетата са от седмия им студиен албум "Jordi", който съдържа 11 песни, включително колаборации с Bantu, H.E.R., Megan Thee Stallion и Стиви Никс. 

Lordy - "Solar Power"

Любимата новозеландска певица се завърна с емоционален химн на лятото, възпявайки топлината на слънцето, плажа, и летните емоции.Това е първата нова музика от 24-годишната носителка на "Грами" след "Melodrama" от 2017 година. В очакване сме и на новия албум на Lordy. 

Jassie J – "I Want Love"

Още едно дългоочаквано завръщане! Британката Джеси Джей представи новата си песен "I Want Love", с която скача и с двата крака в супер модерната диско вълна. "Исках да се върна с песен, която да е класическа, но и модерна. Хайде всички на дансинга!", сподели певицата. "I Want Love" водещият сингъл от предстоящия пети студиен албум на Джеси Джей. 

James Arthur - "September"

Един от най-красивите мъжки вокали на съвременната поп сцена направи премиерата на водещия сингъл от предстоящия си четвърти студиен албум, първият след "You" от 2019 г. Албумът "It'll All Make Sense In The End" ще излезе на 8 октомври, като заявката е да продължи линията на досегашните хитове на Джеймс Артър, включително суперуспешните му колабоации с Ан-Мари и Rudimental. 

Garbage – "The Creeps"

Завършваме по-ударно с новото парче на любимата ни алтернативна банда Garbage. Това е вторият сингъл от седмия им студиен албум "No Gods No Masters", който излезе по-рано през годината. Текстът е ретроспективен и описва неприятен момент от кариерата на групата през 2009 година, когато развалят договора си с Interscope. Шърли пее, че тогава е мислела,че животът й свършва. 

Свързани новини

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022

Аrcade Firе се завърнаха с нов сингъл

18.03.2022

Purple Disco Machine с поклон към 80-те

07.03.2022

Датската звезда MØ с нов сингъл и албум

28.01.2022

Горещите музикални премиери тази седмица

29.11.2021