Жана Бергендорф е "Непредсказуема" в новата си песен

Осем години след победата във втория сезон на шоуто X Factor, непредсказуемата Жана Бергендорф го показва отново във впечатляваща нова песен и видео. "Unpredictable" е заглавието на сингъла, който е по текст на Mihai Andrei и Elena Morosanu и музика на Victor Bouros, които са автори на многобройни хитове. 
 
 
"Unpredictable" следва световните музикални тенденции. Текстът разказва за необузданата голяма любов на една жена, която може да стане непредсказуема в методите си, за да постигне целта си. В "Unpredictable" много добре са застъпени мотиви като мистика, вяра в божествените сили и тайнството, които напълно съвпадат със същността на изпълнителката. Видеото, което е режисирано от топ режисьора Люси Иларионов, е изпълнено с красиви природни картини от местността Костенски водопад, в който обаятелната Жана "бяга" след своята любов и сменя роля след роля. 
 
Участие в клипа взимат чешките вълци-братя Сиукс и Черок. Техен баща е Терес - един от първите за породата в България. Спасен е от английско семейство, което е искало да го предаде във ветеринарна клиника за евтаназия поради факта, че не могат да се справят с неговото възпитание. След като попада в семейството на зоолога (арахнолог) д-р Стоян Лазаров, с много търпение и любов той се превръща в прекрасен домашен любимец и страхотен актьор с над 70 участия. Участниците в клипа, неговите синове Черок и Сиукс, са от малки по снимачните площадки и уверено вървят по неговите стъпки.
 
"Тази песен е изцяло свързана с моята същност. Вълкът символизира безстрашие, свобода и самостоятелност. Съчетано с ритъма на природата, мистерията и силата, която изпитах по време на заснемането на клипа може да се каже, че се почувствах топлина и пълноценност. Приказка, която оживя", споделя Жана.

Свързани новини

Дамян Попов и Жана Бергендорф с дует

15.04.2019

Пламен Бонев и Жана Бергендорф с дует

19.03.2019

Жана Бергендорф - "Невъзможни сме сами”

07.05.2015

Най-излъчваните български песени за 2014

15.01.2015