Ed Sheeran показа видеото на своя сингъл-завръщане - "Bad Habits"

Ed Sheeran официално се завръща с новия сингъл "Bad Habits", придружен от режисирано от Dave Meyers официално видео. 
 
 
Прекарвайки последните няколко години извън светлината на прожекторите, след двугодишното, разбиващо рекорди турне "Divide" и раждането на първата си дъщеричка, Ed Sheeran маркира официалното си завръщане с еуфоричния "Bad Habits". Sheeran е артист, който се мотивира от несъответствието, а днешното издание се явява нещо неочаквано и все пак изцяло негово; свидетелство за артист с напредничаво мислене, който продължава да предизвиква изкуството си в различни измерения. Движейки се напред със забързано темпо, лятно звучене, паралелно с безценната си китара и трак, който канализира бягаща от реалността енергия, Ed съвместно написа и продуцира "Bad Habits" с дългогодишните си колаборатори Johnny McDaid ("Shape of You") и Fred (No.6 Collaborations Project).
 
В придружаващото официално видео, режисирано от Dave Meyers (Billie Eilish, Kendrick Lamar), виждаме Ed както никога преди, изобразен като вампирски алтер его персонаж. Заменяйки отличителната си рижава коса с избеляла и зъбите си с вампирски такива, наративът с черен хумор служи като метафора за лошите навици, а Ed се впуска в дива вечер навън с новата си групичка, преди да се преобрази отново в истинския себе си на следващата сутрин – рижавата коса е непокътната с изгряването на слънцето над него. 
 
Ed Sheeran казва: “Чудесно е да се завърна с новия си сингъл. Исках видеото на "Bad Habits" да се разиграва според естеството на навиците по фантастичен начин, затова реших да са вампири. Беше мега забавно да вляза в ролята, с изключение на височините (това не беше толкова забавно). Насладете се!”
 
Можете да гледате тази вечер на живо Ed от стадиона на Ипсуич, Portman Road, в TikTok (@edsheeran) в 23:00ч. наше време, а предстоящият сет ще включи редица от любими на феновете песни, в допълнение на първото изпълнение на живо на "Bad Habits".
 
В момента Ed Sheeran записва новия си албум. 
 

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ед Шийрън триумфира в съда

06.04.2022