Део представя авторски биографичен стенд-ъп спектакъл

Известният тв водещ Деян Славчев - Део ще покаже за първи път автобиографичното си стенд-ъп шоу в рамките на Sofia Summer Fest на 4 септември от 20:00 часа.
 
"Как се стигна до тук" е личен спектакъл на Део. В него той честно и открито ще сподели за професионалния си и личен път. Ще потопи зрителите в история за преодолените зависимости, за всичките си успехи и провали, за брачния си живот, както и за предизвикателството да бъдеш родител.
 
"Това е една разходка през живота ми, която ще представим с много хумор, но също така и сълзи. Доста от историите съм разказвал по различни поводи, но сега всичко е събрано в едно, като има и неща, които хората ще чуят за първи път", споделя Део, който, преди да навлезе в телевизията, в зората на кариерата си е бил и водещ по радио FM+. 
 
"Имам честта да съм първият музикален продуцент на Део, така че зрителите ще чуят и много музика, която е неизменна част от професионалния му път. За първи път влизам и в ролята на продуцент на спектакъл и съм изключително щастлив, че отново работим заедно", споделя продуцентът Борислав Чучков.
 
"Как се стигна до тук“ е разказ, изпъстрен със смешни и абсурдни ситуации, без цензура. В стенд-ъп спектакъла ще има специално участие на DJ Doncho, Дорина Стоянова от "Dancing Stars" и Михаела Павлова. 

Свързани новини

Део, Лео и Мойсей - "Сочните й устни"

10.04.2019