The Weeknd вече е добро момче

Една от най-големите звезди на шоубизнеса се похвали, че вече води почти трезвен начин на живот. "Вече не съм такъв пияч, какъвто бях. Романтиката от пиенето вече я няма", признава той в интервю зо GQ. Припомняме, че The Weeknd възпя наркотиците в "Can't Feel My Face", а партитата му се славят с пищност и богатство в нестандартните почерпки.
 
The Weeknd сътвори история на музикалните награди Juno
 
Освен по темата за алкохола, звездата споделя, че и наркотиците са останали в миналотo му и единственият навик, който си е оставил, е пушенето на трева. "Наркотиците бяха патерица, на която се опирах. Но това не е дълготрайна стратегия, защото накрая винаги побеждават те."
 
"Правенето на страхотна музика е наркотик. Това е пристрастяването, което искам да имам винаги.", добавя изпълнителят на хита "Blinding Lights". 
 
 
Зад решението на The Weeknd да спре наркотиците и да намали алкохола има и друга причина - той се надява един ден да има семейство. "Знам, че съм казвал, че не искам, но всъщност искам. Искам да имам деца, просто харесвах траекторията на кариерата си, но пък смятам, че децата биха ме вдъхновили още повече", признава изпълнителят. 
 
The Weeknd обра наградите на Billboard
 
И е напълно подготвен да се наложи да обяснява текстовете си на бъдещите си деца: "Да, знам, че ще питат и съм готов за този разговор. В крайна сметка, това е моето изкуство. И това е човекът, който татко е бил в онзи момент."

Свързани новини

HBO отряза "Идолът" след един сезон

29.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023