Мадона пак шокира с визията си

Мадона пак шашна последователите си в социалните мрежи, след като през уикенда публикува снимки, на които изглежда напълно видоизменена като след серия пластични операции.

Някои от феновете дори обвиниха легендарната певица, че имитира визията на други знаменитости като риалити звездата Ким Кардашиян например.

На провокативното селфи, 62-годишната певица гледа към камерата със секси поглед, облечена в розов прозрачен топ.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

 

Мадона е със силен вечерен грим, изкуствени мигли и променени контури на лицето - то сякаш е без бузи, с триъгълна форма, изпъкнали скули и пищни устни. Певицата изглежда с най-малко 20 години по-млада!

Почитателите й се разделиха на "за" и "против" визията на певицата, но мнозинството от коментарите са срещу прекалената употреба на филтри и фотошоп в селфитата.  
 
Други обвиниха изпълнителката, че прекалява с пластичните операции, но мнозинството вярват, че промяната се дължи в манипулирането на изображението с фотошоп.
 
"Да обработваш с фотошоп портретите си е нелепо!", пишат възмутени потребители в Instagram.  Други открито заявиха, че Мадона губи своята уникалност, имитирайки визията на звезди като Ким Кардашиян.
 
"Мадона Кардашиян?", написаха някои в коментарите си. "Спри да имитираш Ким. Забрави ли, че си Мадона?", пишат други към звездата. А пък дискусията, която породиха снимките й, за пореден път излезе от Instagram и намери място на страниците на световните медии. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Свързани новини

Мадона с нова версия на стар хит

08.08.2022

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата отново сама

27.04.2022

Мадона пуска афро ремикс на "Frozen"

02.03.2022