Много новости около Адел - гадже и шоу за милиони

Британската суперзвезда Адел планира да заживее за постоянно в САЩ. Една от основните причини за това е новата любов на певицата със спортния агент Рич Пол, с когото излиза отскоро.
 
US Weekly цитира източник, близък до британската поп звезда, който казва, че тя е "на седмото небе", откакто се е запознала с агента на баскетболиста Леброн Джеймс. "Двамата непрекъснато пътуват между Лос Анджелис и Ню Йорк, за да са заедно. Той е много срамежлив и скромен, докато Адел е супер общителна", разказва източникът.
 
 
За връзка между певицата и Пол се заговори за първи път през юли, когато двамата присъстваха заедно на мач от финалите на НБА. Влюбените седяха един до друг, а компания им правеше самият Леброн Джеймс.
 
За задържането на Адел в щатите голяма тежест имат и професионалните й ангажименти. Стана известно, че певицата се подготвя да подпише мултимилионен договор за продължителна серия от концерти в Лас Вегас. 
 
33-годишната певица, която понастоящем живее в Лос Анджелис със сина си Анджело, ще се придвижва до Лас Вегас за 40 минути с частен самолет.
 
"Това е много вълнуващо за нея. Така ще изкара много пари, но ще има и сигурност. Ще бъде много печелившо, но и забавно. Тя обича да пее на живо и няма търпение концеритите да започнат, след като бъдат променени ограниченията заради Ковид 19.", споделя близък до изпълнителката. 
 
Адел не е изнасяла концерт от юни 2017 г., когато пя пред близо 100 000 души на стадион "Уембли". Ако сключи договор за шоу в Лас Вегас, тя ще пее пред 5000 души на вечер, пише Contactmusic. 
 
В очакване сме и на новия албум на Адел през есента. Той ще бъде първият след "25", издаден през 2015 г., като ще отбележи навършването на Христовата възраст през тази година, трансформациите в личен план, включително и във физически аспект, след като певицата буквално се видоизмени, отслабвайки с повече от 40 килограма. Всичко това, в крайна сметка, завърши по най-хубавия начин, а именно с нова любов. 

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023

Потвърдено!

22.11.2023