The Weeknd пусна удължена версия на най-новия си хит "Take My Breath"

Поп звездата The Weeknd ни подарява още две минути от най-новия си сингъл "Take My Breath". 

Изпълнителят пусна удължена версия на парчето, което още с премиерата си атакува водещите места на световните класации и се очертава като новия мега-хит на канадеца. 

Феновете на синтезаторите и типичния ритъм от 80-те, но в актуално и модерно поп звучене, сега имат възможността да се насладят на 5 минути и 51 секунди от песента, която първоначално излезе с дължина от 3 минути 40 секунди. 

При тийзването на новото парче суперзвездата визуализира пулсиращите синтезатори на сингъла в кратък клип, в който посреща нова музикална ера, която определи като "зората наближава".

По-късно той сподели по-дълъг фрагмент от "Take My Breath" със собствените си вокали в промоция на Олимпийските игри в Токио, преди накрая да го пусне на 6 август чрез XO/Republic Records, придружен от вълнуващ видеоклип. 

The Weeknd разкри първия сингъл от новия си албум: "Take My Breath"

"Take My Breath" е водещият сингъл от предстоящия му пети студиен албум, след най-успешния в кариерата му досега - "After Hours".
 
По време на наградите на Billboard Weeknd обяви, че "зората идва". "Искам да кажа, че късните часове (after hours) приключиха и зората настъпва", каза той по време на речта си за приемане на наградата за песен на годината за "Blinding Lights".

Свързани новини

HBO отряза "Идолът" след един сезон

29.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023