Eлтън Джон и Дуа Липа се обединиха във вълнуващия дует "Cold Heart"

Елтън Джон и Дуа Липа са близки приятели и много се обичат! 

Ние определено сме благодарни от този факт, особено след като в петък излезе плодът на тяхната любов - ремиксът на емблематични хитове на Елтън Джон "Cold Heart".

Дуа Липа срещна Елтън Джон

В парчето Джон пее текстове от "Sacrifice" от 1989 г., а Дуа Липа изпълнява част от класическия хит на легендарния музикант - "Rocket Man" от 1972 г.

"Тази песен е кулминацията на едно красиво приятелство с теб Дуа и съм толкова щастлив, че вече можем да я споделим - надявам се, че всички ще я харесват!", написа сър Елтън Джон в Twitter при представянето на сингъла. 

"Елтън, ти си мой приятел и мой герой и никога не съм си представяла, че някога ще мога да кажа това в едно изречение. Благодаря ви за цялата ви любов и подкрепа. Благодарна съм да правя музика с вас в този живот!", отвърна британската певица, която също пусна видеото на "Cold Heart". 

Същевременно, 74-годишният легендарен музикант се превърна в герой в социалните мрежи. Той направи изненадващо представяне на песента в плажен ресторант в Кан, с което изненада френските си почитатели, които изобщо не подозираха, че докато обядват на брега на морето, изведнъж на пулта на диджея ще се качи самият Елтън Джон, за да им изпълни новата си песен. Британската легенда пусна видео от шоуто в профила си в Instagram: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohn)

Свързани новини

Сингълът е от албума Radical Optimism

16.04.2024

Вижте Дуа Липа от восък

19.03.2024

Нов убийствен сингъл от звездата

16.02.2024

Дуа Липа с песен за неуспешните срещи

31.01.2024

Отново сама

06.12.2023