Fabrizio Parisi & The Editor ремиксираха хита на Поли Генова "No More"

Топ продуцентското дуо Fabrizio Parisi & The Editor направиха ремикс на един от най-големите хитове на лятото – "No More" на Поли Генова. Новата клубна версия на парчето направи своята премиера малко по-рано днес.
 
 
Безпогрешният нюх на Fabrizio Parisi & The Editor нямаше как да пропусне находка като песента "No More" на Поли Генова. Певицата от своя страна пък се довери безрезервно на единствените български продуценти, вкарали 6 сингъла в MTV за 2 години. Финалният резултат е ремикс, който кара краката ви да се движат в ритъма на танца дори и въпреки волята ви.
Здрав бийт и много музикантска и елегантна преработка от страна на Fabrizio Parisi & The Editor дават втори живот на "No More" и ясна цел – парчето да звучи от всички клубове не само в България, но и извън границите й.
 
Fabrizio Parisi & The Editor и Поли Генова работят за пръв път заедно, но са едни от най-слушаните и продуктивни артисти у нас. Колаборацията им е логично последствие от нуждата от нова, качествена денс музика, произведена в България.

Свързани новини

Ново от Fabrizio Parisi & The Editor

30.01.2023

Поли Генова с нова песен

13.01.2023

Поли Генова с коледен албум

05.12.2022

Поли Генова с нов сингъл

10.11.2022

Поли Генова ни води към Лапландия

07.11.2022