Ед Шийрън представи новия си албум плюс сингъла "Overpass Graffity"

Новият албум на британската суперзвезда Ед Шийрън е тук! 
 
Албумът се кзава "= "(Equals), а новият сингъл, който съпътства премиерата е "Overpass Graffity". Това е третият официален сингъл от актуалния албум на Шийрън, след суперуспешните "Bad Habits" и "Shivers".
 
Песента е опияняваща ода за поп музиката на 80-те и ни показва замислен портрет на загубена любов от предишна връзка. Официалното видео изследва романтизма на живеенето в настоящия момент. В клипа виждаме "изгубения" Ед, който броди из пустиня по халат преди да се впусне в забавни приключения с нови приятели.

Въплъщавайки собствените си житейски истини Ед, с новият албум артистът безпогрешно улавя интимното и всекидневното, качвайки универсалните преживявания на педно по-духовно ниво. В звуково отношение записът обхваща многостранната музикална палитра на британската музикална звезда - китарни парчета и балади от световна класа до еуфорични и танцувални композиции като пилотния сингъл "Bad Habits".

Корицата на албума е живописен колаж на пеперуда, символизиращ нишката на "нов живот" на фона на една от собствените абстрактни картини на изпълнителя.

След завръщането си през юни, Шийрън трайно се настани на върха на световните класации, а в Обединеното Кралство той прекара изумителните 15 седмици No.1 в Официалната класация за сингли с "Bad Habits" и "Shivers". Ед постигна още един изключителен успех в Англия, превръщайки се в първия британски соло артист, който закова 52 седмици в чарта, като само Елвис Пресли и The Beatles са оставали на върха за повече седмици.

Скоро Ед Шийрън обяви първия етап на турнето си "+ - = ÷ x Tour" (произнася се "The Mathematics Tour") от април 2022, което ще го отведе на концерти в Обединеното Кралство, Ирландия, Скандинавия и Централна Европа (концерти в други територии ще бъдат анонсирани по-късно).

Съдържание на "=": 
 
1. Tides
2. Shivers
3. First Times
4. Bad Habits
5. Overpass Graffiti
6. The Joker And The Queen
7. Leave Your Life
8. Collide
9. 2step
10. Stop The Rain
11. Love In Slow Motion
12. Visiting Hours
13. Sandman
14. Be Right Now

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ед Шийрън триумфира в съда

06.04.2022