Поли Генова изпраща изминалата година с новия сингъл "Na Na"

Поли Генова представя новия си хит "Na Na" днес, точно в 10:30 ч. С "Na Na" изпълнителката изпраща една изключително успешна година както в професионален, така и в личен план.
 
 
Поради напредналата си бременност, видеоклипът към "Na Na" е първият на Поли, в който тя не взема участие. Хореографията във видеото е представена от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков. Този път Поли се доверява на креативността му не само за танците, но и за режисурата на видеоклипа, който е заснет във високотехнологичен офис на международна компания. Въпреки невъзможността си да вземе пряко участие в снимките, изпълнителката присъства по време на реализирането на целия проект и работи до последно по него. 
 
"Last Night" на Поли Генова стана най-слушаната българска песен в ефира
 
2021 беше изключително успешна за Поли Генова. Изпълнителката подари на феновете си цели 3 страхотни концерта. След успеха на първия самостоятелен концерт в Античния театър в Пловдив, тя продължи да изненадва публиката, като превърна събитието в мини-турне. След първата дата Поли Генова добави още две за шоуто – в Созопол и София. 
 
 
В уникалния шоу-спектакъл на Поли специално участие като гост-изпълнители взеха нейните колеги и приятели Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с който изпълнителката има дует в последния си албум Твоя, както и Любо Киров, с когото Поли представи първия си дует на сцената на Античния театър. 
 
Поли Генова и Любо Киров представят първия си дует на сцената на Античния театър
 
През 2021 Поли се превърна и в "Изпълнителка на годината", след като пусна хитовете "Last Night" и сингъла "No More", и се готви за още по-успешни проекти през следващата година. 

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

22.12.2023

Коледна магия от Поли Генова

06.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023