По Коледа стават чудеса - Стефан Вълдобрев пее по твой текст!

Очаква ни една много специална Коледа в ефира на Радио FM+. Една наистина “Звездна Коледа”! Може би точно твоите Коледни послания ще бъдат изпети от самия Стефан Вълдобрев!
 
Радио FM+ ти дава уникалния шанс да проявиш своя талант и да станеш творчески тандем с големия Вълдобрев - актьор, композитор, музикант, певец, филмов режисьор! Талантливият и обичайно заподозрян певeц ще вдъхне живот на твоите стихове и те ще зарадват в празничните дни всички слушатели на Радио FM+!
 
Как да участваш? Напиши ни кратко коледно послание или стих, което ние ще превърнем в коледна песен-джингъл, която ще бъде изпята от голямата българска звезда! Изпрати ни твоето предложение на zvezdnakoleda@fmplus.net. Направи тази Коледа наистина специална за теб и хората, които обичаш!
 
Наградите са наистина страхотни: всяка седмица ще раздаваме по две бутилки вино на трима от участниците в играта. На финала на "Звездна Коледа", един от всички текстописци ще спечели великолепна награда - 4-звезден луксозен SPA уикенд за двама в Банско!

Свързани новини

Премиера по Андерсен

23.02.2024

Ново на камерна сцена

15.02.2024

Още пари за иновации

11.01.2024

Качество и вкус от BG Market

03.01.2024

"Музикален Акселератор" за трета година

13.12.2023