Светлана Близнакова-SEVI ни изненада с коледна песен

Вокалистката на рок група SEVI - Светлана Иванова изненада феновете си с нова коледна песен, този път като част от соловия си проект.
 
"Love is Calling for Christmas" е авторска композиция на Светлана Близнакова, Александър Кирилов и Рали Велинов, който е автор и на видеото.

Нежна, откровена и дълбока, песента призовава да надникнем в душата си и да се запитаме дали в забързаното ежедневие, погълнати от задачи, страхове и най-вече сега, когато сме станали по-предпазливи от всякога, не сме забравили любовта навън - пред вратата.
 
"В дните преди Коледа имах желанието да се обърна към хората с апел да отворим сърцата и домовете си за любовта, защото в края на тази трудна година мисля, че повече от всякога имаме нужда да се свържем, да оценим живота, който ни е даден и да му се радваме!", казва гласовитата рок дама. 
 
Въпреки трудностите, годината беше много продуктивна за Светлана по отношение и на соловите изяви и тези с група SEVI. Вокалистката издаде два сингъла самостоятелно - "Jaded” feat. Johnny Gioeli и “Memories", която ще стане част от следващ солов албум, а заедно с група SEVI реализираха сингъла "Dark Knight".
 
От групата ни обещават още нова музика в началото на 2022г., а дотогава очакваме коледения им концерт в столичния Sofia Live Club. 

Свързани новини

Куп новини около родната банда

18.03.2024

Групата с нова песен напролет

23.02.2022

SEVI с коледен концерт

15.12.2021

Светлана Близнакова представя "Memories"

16.09.2021

Асен Блатечки в новия клип на Sevi

21.11.2016