Андреа Бочели, Ланг Ланг и Лей Дзя с музикален подарък към Зимните олимпийски игри в Пекин

Световноизвестният тенор Андреа Бочели, виртуозният пианист Ланг Ланг и сопраното Лей Дзя представиха съвместнен проект в чест на Зимните олимпийски игри в Пекин, озаглавен "Forever You and Me". 
 
Песента е сътрудничество между музикантите заедно с организационния комитет на Зимните олимпийски и параолимпийски игри в Пекин и Пекинската федерация на литературните и художествени кръгове.
 
 
Композирана от Шу Нан и Чан Хъпин, мелодията събира изявени артисти от две култури, символизирайки приемствеността между тазгодишните и бъдещите домакини на Игрите, които през 2026 ще се проведат в Италия. Песента носи в себе си олимпийския дух и призовава към заедност, мир и надежда.
 
"За мен беше голямо удоволствие да си партнирам именно с тези необикновени и талантливи артисти, представители на китайската култура. За първи път работя с Лей Дзя, но с Ланг Ланг, който е мой скъп приятел, правенето на музика винаги е страхотно изживяване," споделя Бочели.
 
"За мен "Forever You and Me" е ехо или спомен от Летните олимпийски игри в Пекин преди 14 години. Мелодията е емоционална и трогателна и вярвам, че ще докосне сърцата на мнозина по света," добавя Лей.

Свързани новини

Маестрото отново у нас!

06.03.2024

Дейвид Гарет с нов сингъл

08.08.2022

Андреа Бочели подарява свой концерт

10.12.2021

Матео Бочели дебютира със "Solo"

08.10.2021

Andrea Bocelli с нов албум

13.11.2020