Концертът на Tricky се отменя

Концертът на Tricky се отменя поради влошено здравословно състояние на артиста, стана ясно вчера. Всъщност, не пада само нашата дата - цялото европейско турне няма да се състои.
 
"За съжаление трябва да обявим, че всички предстоящи концерти ще бъдат отменени", съобщават от екипа на изпълнителя. "Налага се Tricky да си вземе почивка и да се концентрира върху грижата за здравето си. Съжаляваме за неудобството и нямаме търпение да сме отново на път в най-скоро време."
 
Сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени по следните начини:
 
- Билетите, закупени онлайн през системата на Paysera, ще бъдат върнати по сметките на клиентите, през които са платени. За целта е нужно да изпратите на имейл pr@eventease.org снимка на билета, на която ясно се вижда номерът на поръчката и номера на билета/билетите. Нужно е да потвърдите дали картата, от която е закупен билетът е активна. Ако не е активна вече, моля посочете три имена и банкова сметка, по която да наредим парите. Мейлът следва да бъде изпратен от имейла, който сте посочили при закупуване на билетите ви.
 
- Билети, закупени от магазини На Тъмно, ще бъдат върнати на клиентите по банков път, като за целта е нужно да бъде изпратен имейл на pr@eventease.org със снимка на билета с ясно видим номер на билет, номер на поръчка, цена, прикрепената касова бележка издадена от магазин На Тъмно, както и информация подадена от клиента закупил билетите с три имена и банкова сметка, по която да бъдат възстановени сумите по закупените билети.
 
- Сумите за билети, закупени по куриер с наложен платеж, ще бъдат възстановени отново с наложен платеж обратно към клиента. За целта е нужно клиентите изпратят имейл на pr@eventease.org и изпратят снимка на своя билет и прикрепения към него касов бон, две имена, телефон и офис на Еконт.
 
Крайният срок за връщане на билетите е 30.04.2022г.

Свързани новини

Tricky идва за концерт в София

31.03.2014