Уил Смит се извини за шамара

Американският актьор Уил Смит се извини на комика Крис Рок, на когото удари шамар на сцената на Оскарите. Смит определи поведението си като "недопустимо и непростимо", като се извини също така на Киноакадемията и на зрителите.

Удар на сцената на Оскарите, фаворит стана филмът с кауза "CODA"

На 94-ата церемония за раздаване на престижните филмови награди, която се състоя в неделя, Смит удари по лицето водещия, след като той се пошегува с голата глава на съпругата му Джейда Пинкет Смит. Тя страда от автоимунното заболяване алопеция, което причинява загуба на коса.
 
"Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително", пише Смит в Instagram и добави, че поведението е било недопустимо. "Когато се шегуват с мен, това е част от работата ми, но шегата със здравословното състояние на Джейда ми дойде в повече, не можех да го понеса и реагирах емоционално". 
 
"Бих искал публично да ти се извиня, Крис. Това беше недопустимо и сгреших. Срамувам се от действията ми, те не са показателни за мъжа, който искам да бъда. В света на доброто и любовта няма място за насилие", пише носителят на Оскар за ролята си на бащата на тенисистките Серина и Винъс Уилям във филма "Методът Уилямс".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith)

Крис Рок вече обяви, че няма да подава жалба в полицията срещу колегата си. Организаторите на церемонията също излязоха с изявление, че не толерират агресията. Още на сцената, докато получаваше Оскар-а си Уил Смит се извини за поведението си. През сълзи той каза, че иска да бъде проводник на любов и доброта, затова съжалява за постъпката си.

Свързани новини

Уил Смит рапира за трудностите в живота

02.07.2024

Кой ще води наградите ''Златен глобус''?

13.12.2023

Нова песен на стар глас

10.11.2023

Косата на Джейда Пинкет Смит пак расте

10.08.2023

Лошите момчета са на снимачната площадка

09.06.2023