Уил Смит представи песента "You Can Make It"

Уил Смит се завърна с нов сингъл. Носителят на 4 награди "Грами" не е издавал нова музика от 2017 г., когато представи песента "Get Lit". Повече от 10 години преди това, през 2005 г., излезе последният му албум "Lost and Found". 

Този петък, 28 юни, звездата от Лоши момчета, зарадва феновете си с новото си музикално заглавие "You Can Make It". Мотивиращият сингъл е записан заедно с госпъл хора Sunday Service, станал известен с албума на Kanye West "Jesus Is King". В песента се пее за емоционалните и физическите изпитания, на които ни подлага животът, и за това, че въпреки всичко не бива да се предаваме, а да продължаваме да полагаме усилия и да вървим напред.


 
В текста има и препратка към личните проблеми на Смит, включително прословутия шамар на наградите "Оскар" през 2022 г.

При премиерата на песента в петък сутринта актьорът и певец сподели в социалните мрежи видео, в което свири инструментала на "You Can Make It" на пиано и написа:

"В някои от най-мрачните ми периоди музиката винаги е била с мен, помагала ми е да се изправя и да се подобря. Съкровеното ми желание е тази песен да направи същото за вас и да ви донесе всичката радост и светлина, които заслужавате".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith)

 

Отделно от музиката Уил Смит в момента се радва на стабилен успех в боксофиса с поредното продължение на филма "Лоши момчета".

Свързани новини

Нова песен на стар глас

10.11.2023

Косата на Джейда Пинкет Смит пак расте

10.08.2023

Лошите момчета са на снимачната площадка

09.06.2023

Времето явно не лекува

30.08.2022

Уил Смит нарани само себе си

22.08.2022