Шамарът на Уил Смит продължава да срива позициите му

Плесницата, която актьорът Уил Смит зашлеви на водещия Крис Рок по време на церемонията за наградите "Оскар", има пагубен ефект върху репутацията му сред зрителите, предава пише life.dir.bg.
 
Резултатът от анкета, правена два пъти годишно от сп. "Variety", показва, че от март тази година привлекателността на актьора е спаднала от 39% на 24%. Лошото отношение към него се е увеличило почти три пъти повече - от под 10 на 26%. Обичайното неодобрение е около 10-17%.
 
Анкетата на сп. "Variety" се извършва сред 1800 потребители на възраст над шест години за мнението им за известни личности. Данните са стандарт в развлекателната индустрия за измерване на популярността на знаменитости. Вицепрезидентът на анкетата "Q Scores" Хенри Шафър каза, че спада в обаянието на Уил Смит сред публиката е "много значителна и рязка".
 
Малко след инцидента, звездата получи първата си награда "Оскар" за най-добър актьор за ролята си в "Методът "Уилямс" на церемонията на 27 март. Макар той да се извини на Крис Рок, както и на "всички присъстващи в залата и зрителите по света" писмено на следващия ден, той повтори извинението си и на три месеца по-късно във Фейсбук.
 
Американската киноакадемия обаче забрани на Уил Смит да присъства на церемонията за отличията ѝ през следващите 10 години.

Свързани новини

Нова песен на стар глас

10.11.2023

Косата на Джейда Пинкет Смит пак расте

10.08.2023

Лошите момчета са на снимачната площадка

09.06.2023

Времето явно не лекува

30.08.2022

Обсъждат наказанието на Уил Смит

07.04.2022