Уил Смит пусна нов сингъл, готви се да издаде първия си албум от 2005 насам

Уил Смит пусна втория си сингъл това лято, "Work of Art", в петък. В него той си партнира със сина си Джейдън Смит и Ръс.

Смит потвърди, че работи усилено и че скоро може да издаде нов албум - първи за него от близо 20 години. 

Последният му албум, "Lost and Found", беше издаден през 2005 г. Актьорът и рапър говори за новата си музика в интервю в Instagram.

"През последната година и половина бях в студиото. Имам проект, който е най-личният и силен музикален проект, който някога съм правил. Идеята на музиката е "Танцувай в най-мрачните си моменти".

Уил Смит не потвърди заглавието или датата на издаване на албума, но акаунт в Instagram и сайт, които са в процес на разработка, са озаглавени именно "Dance in Your Darkest Moments" ("Танцувай в най-мрачните си моменти").

В края на юни 55-годишният артист изпълни песента "You Can Make It" на наградите BET, която в момента е на 14 място в класацията за евангелски песни. По-рано тази година Уил Смит издаде и песента "Light Em Up" с Шон Пол, записана за саундтрака на филма "Лоши момчета: Всичко или нищо".

Звездата започна музикалната си кариера като част от хип-хоп дуото DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince през 80-те години. След като участва във филмите "Лоши момчета", "Денят на независимостта" и "Мъже в черно", Смит издаде своя първи солов албум "Big Willie Style", който стана един от най-продаваните албуми на всички времена.

Свързани новини

Уил Смит рапира за трудностите в живота

02.07.2024

Нова песен на стар глас

10.11.2023

Косата на Джейда Пинкет Смит пак расте

10.08.2023

Лошите момчета са на снимачната площадка

09.06.2023

Времето явно не лекува

30.08.2022