Нов сингъл и клип от Еминем съвсем скоро

След като преди няколко седмици Еминем се завърна триумфално към музиката с новия си хит Houdini, рапърът отново изненада феновете със съобщение за нов сингъл.

Второто заглавие от предстоящия албум на рап звездата се казва "Tobey" и ще излезе на 2 юли. В социалните мрежи Еминем разкри, че в парчето си партнира с колегите си от Детройт Big Sean и Babytron. Песента ще бъде придружена от видео, режисирано от Кол Бенет, което ще излезе на 5 юли. В кървавия тийзър на клипа рапърът носи хокейна маска и моторна резачка, подобни на тези, които използваше в турнето "Anger Management" преди повече от 20 години.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Marshall Mathers (@eminem)

 

С първия сингъл от предстоящия албум Houdini, Еминем напомни за хита си от 2002 г. “Without Me”, като във видеото наподобяващо комикс, се изявява като комичен супергерой, който е на мисия да избави света от алтер егото му Slim Shady. Именно такова е и заглавието на новия му албум - "The Death of Slim Shady". 

Въпреки че съобщи за албума още през април, досега рапърът не е дал никакви други подробности за него, освен че ще излезе по някое време това лято.

Свързани новини

''Houdini'' на Еминем към върха

07.06.2024

Еминем пусна първи сингъл от новия албум

03.06.2024