U2 с мил жест към Тейлър Суифт

Изненадите за Тейлър Суифт, по време на обиколките й покрай турнето ''Eras'', продължават да валят. След като кралското семейство реши да присъства на един от концертите й в Лондон, в Ирландия певицата също получи бляскав подарък.

34-годишната изпълнителка получи топло посрещане в Ирландия преди концертите ѝ там през уикенда, част от мегатурнето ѝ "Eras". В петък, само няколко часа преди първото ѝ шоу, Суифт публикува в Instagram снимка на красив букет цветя и картичка, изпратени ѝ от легендарната ирландска рок банда U2.

"Скъпа Taylor, добре дошла отново в нашия роден град...остави нещо от него цяло?!!!!", пишат музикантите в бележката и са се подписали "Твоят ирландски фен клуб - Bono, Edge, Adam и Larry", гласи текстът към картичката.

А тя отвръща с текст върху снимката:

"Вече усещам ирландското гостоприемство!! @u2, благодаря ви, че винаги сте с най-голяма класа и сте най-страхотните". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift)

 

Вероятно призива на U2 е шега с факта, че вече няколко града от обиколката на Суифт, включително във Великобритания, регистрираха леки земни трусове, причинени от динамичните танци на многобройната ѝ публика. 

Това не е първият път, когато певицата получава мил жест от ирландската банда. През 2018 г. тя имаше концерти в Дъблин от турнето "Reputation" и тогава отново получи от Боно и компания букет червени рози с бележка подписана "от твоя ирландски фен клуб". 

Суифт има три концерта в столицата на Ирландия тази година, които следват изявите ѝ миналия уикенд на стадион "Уембли" в Лондон. След Дъблин носителката на "Грами" ще се отправи към Амстердам, Цюрих, Милано, Гелзенкирхен, Хамбург и Мюнхен до края на юли. Турнето на звездата ще приключи във Ванкувър през декември.

Свързани новини

Най-невероятният подарък

28.06.2024

Кралско селфи на шоуто на Тейлър Суифт

25.06.2024

Тейлър Суифт разтърси Единбург

14.06.2024

Седем последователни седмици номер 1

11.06.2024

Испанецът е неин фен от самото начало

29.05.2024