BTS си взимат почивка... един от друг

Хитовата южнокорейска група BTS, която е на върха на славата си, оповести официално, че си взима почивка, предадоха световните агенции. 
 
Певецът Джимин разкри, че групата преминава през "трудно прекрояване". Изпълнителят Ви каза, че групата не се разделя завинаги, добавяйки, че ще се съберат отново "по-късно с нова синергия помежду им".
 
Говорителят на момчетата поясни, че групата не се разпада, както побързаха да съобщят медиите, а излиза в "пауза", която ще им позволи да се съсредоточат върху собствената си кариера. "Те ще проучат някои солови проекти и ще останат активни в различни различни формати“, казаха от Hybe, развлекателната компания, която продуцира K-pop бандата. 
 
Съобщението, което имаше ефект на бомба, беше направено по време на онлайн вечеря. За часове видеото в YouTube има над 11 млн. гледания.
 
В състава на BTS влизат седем южнокорейски изпълнители на възраст между 24 и 29 години, които се радват на изключителна популярност в САЩ. Преди седмица певците бяха приети и от президента Джо Байдън в Белия дом. 
 
В петък групата издаде албума си "Proof", с който отбелязва деветата годишнина от дебюта си. Албумът е антология с 35 заглавия - хитове, неиздавани песни, демоверсии. Новите песни вътре са три. 

Свързани новини

Disney+ привлече BTS

12.07.2022

Ето защо наистина BTS си дадоха почивка

04.07.2022

Виж отличниците на AMA's 2021

22.11.2021

Виж кои са отличените на MTV EMAs 2021

15.11.2021

Чуй Coldplay и южнокорейците BTS

27.09.2021