Легендарното соул и джаз трио Moonchild с първи концерт в България

На 8-ми октомври базираното в Лос Анджелис трио Moonchild пристига за първи път в България. 
 
Дългоочакваният за много меломани концерт, ще се състои в Sofia Live Club от 23ч. в съботната вечер. Българската публика ще чуе на живо както най-новия албум на бандата Starfruit, така и някои от най-популярните им песни през годините.
 
 
Moonchild - в лицето на Амбър Навран, Андрис Матсън и Макс Брик, олицетворява смесица от сложна, прогресивна музикалност с класически спокоен и мек звук. Резултатът от десет години, прекарани в работа и израстване заедно, техният нов албум Starfruit, демонстрира уважението, музикалното разбиране и любовта на триото, както един към друг, така и към забележителния списък от артисти, включени в него. Участието на Лала Хатауей, Алекс Айли, Tank and The Bangas, Rapsody, Ill Camille, Mumu Fresh, Шанти Кан и Джош Джонсън във фънки тавата ни предоставя множество красиви мелодии и лични текстове, които са истинска наслада за ухото.
 
Moonchild печелят любовта и възхвалата на критиката още с първия си албум Be Free (2012) и не остават незабелязани в радиоефира, както и онлайн, с над 100 милиона пускания в Spotify и Apple Music. Гостуването на магнетичното трио на 8-ми октомври обещава да бъде едно незабравимо магично соул, джаз, фънк пътешествие, което ще ни потопи в дълбините на тяхната силно въздействаща музика.
 
Билети на цена от 30 лв. могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси. На място входът ще бъде 40 лв.
 

Свързани новини