Йоанна Драгнева получи песен-подарък - нова версия на "BABY"

2022 продължава да поднася подаръци на Йоанна Драгнева. След като нейното начало ѝ донесе очарователна втора дъщеричка, стартът на лятото идва за Йоанна с нова песен. 
 
"BABY" е ремикс на музикалната версия от 2017, като сега DJ Rossko я представя в актуален за сезона вариант. Песента е подарък за Йоанна по случай личното ѝ щастливо събитие и както, признава самата изпълнителка - за нея е било неочаквано да я получи. "Буквално две седмици преди да родя, Росен (Росен Стоев a.k.a DJ Rossko) ми написа в месинджър "Йоанке, baby 2022 is coming", разказва Йоанна. "Първоначално си помислих, че говори за моята бременност, но се оказа, че всъщност е направил ремикс на "BABY", като подарък за малкото baby, което тогава предстоеше да се появи."
 
 
Йоанна Драгнева допълва, че това е един от любимите ѝ проекти - първо, защото е създаден специално за нея и второ, защото оригиналът се е появил във времето, когато само е мечтаела да има деца. "Текстът на песента е за любимия човек, за онзи, когото жадуваш", споделя Йоанна. "Спомням си, че снимахме оригинала през лятото, във Велико Търново, но за новата версия решихме клипът да е в тенденцията на лирикс видеата. Радваме се, че "BABY" получава нов живот, защото определено звучи актуално, лятно и хитово." 
 
Освен, че е наречена за музикален дар, "BABY" се появява в един доста интересен житейски момент за Йоанна Драгнева. Едновременно с грижите около АннМари и ЛилиАн, Йоанна записва в дублажа, водеща е на редица светски събития и подготвя финала на своята докторантура към Института за изследване на населението и човека към БАН. Научният ѝ труд е свързан с българските емигранти в Германия и САЩ и мотивацията им за завръщане в България - актуална и значима тема, която тя самата приема много лично, тъй като голяма част от нейните приятели са емигрирали по света.
 
Във всичко, което прави, неотлъчно до нея е половинката ѝ - тв водещият Мирослав Димитров, който има честта пръв да чуе новата версия на "BABY". 

Ремиксът е подкрепен от културния фонд на Музикаутор.

Свързани новини

Свет Радославов е със специално участие

19.03.2024

Калин Вельов&Йоанна Драгнева с нов дует

07.02.2020

Нова версия на хита "DJ Take Me Away"

08.05.2019

Калин Вельов и Йоанна Драгнева с дует

06.12.2016