Йоанна Драгнева с приказка за любовта в "Безкрайно"

"Безкрайно" извървя своя дълъг път преди да дойде в съвършената си форма", споделя Йоанна.
 
"Започнахме да работим по музиката заедно с композитора Щерион Пилидов още преди две години, но дълго текстът не намираше своите думи… До една на пръв поглед обикновена вечер, в която сякаш музата дойде при мен и текстът се появи в цялост и смисъл." 
 
"Безкрайно" описва любовта в нейната необятна форма. Искрена, мащабна, чиста емоция, която копнее да бъде споделена. Видеото към песента хармонира с общото "саундтрак" усещане. Режисьорът Радослав Събев-Шошо снима с нестандартен ефект на камерата, за да предаде онази емоционална и магична визия, сякаш отвъд нашия сват. 
 
 
Освен към талантливия Щерион Пилидов, за участие в песента Йоанна отправя покана към Кръстина Кокорска-Криста, която се включва с кристалните си вокали в проекта. Още една специална роля бележи "Безкрайно" и добавя виртуозен щрих към музика и визия - тази на световноизвестния цигулар Свет Радославов.
 
"Свет е мой съученик от музикалното училище", разказва Йоанна. "И аз съм щастлива, че той прие да участва в "Безкрайно", веднага след като му споделих идеята. Нещо повече - въпреки натоварения си график, Свет успя да дойде в България, да се снима в клипа и да бележи проекта с уникалното си присъствие." 
 

Свързани новини

Йоанна Драгнева получи песен-подарък

28.06.2022

Калин Вельов&Йоанна Драгнева с нов дует

07.02.2020

Нова версия на хита "DJ Take Me Away"

08.05.2019

Калин Вельов и Йоанна Драгнева с дует

06.12.2016