Йоанна Драгнева и DJ Dian Solo с юбилейна версия на "DJ Take Me Away" (видео)

10 години след фурора си на Евровизия, "DJ Take Me Away" е готова отново да завладее ефира. Йоанна Драгнева и DJ Dian Solo издадоха нова версия на песента  - обновена, провокативна, но също така завладяваща и гореща като оригинала. Проектът е "опакован" с атрактивно видео, в което феновете вече може да открият разликите "преди" и "след". 
 
 
При Дидо нещата са почти едно към едно, но при Йоанна се забелязват пет месеца в повече. Вече не е тайна, че популярната блондинка е в очакване на първата си рожба и се оказва, че клипът на DJ Take Me Away 2019 отразява артистично щастливото събитие. 
 
"Решихме точно сега да пуснем новата версия, за да се включим със стил в станалото популярно 10-годишно предизвикателство", споделят Йоанна и Дидо. "Макар че България няма да участва в Евровизия тази година, DJ Take Me Away остава сред емблематичните представяния в международен мащаб и ние направихме едно намигване към феновете на конкурса."
 
Представянето на Евровизия в Белград доведе за "DJ Take Me Away" издание в над 100 компилации за денс музика на пет континента. След този успех очаквано сега новата версия вече се разпространява в специализираните международни канали и уебпространствата, отразяващи конкурса. DJ Dian Solo си обяснява феномена с иновативното за времето си звучене, силните вокали на Йоанна и футуристичната визия на представянето. Йоанна обаче връща акцента към него: "Композиторът е много добър! Дидо успява не за първи път да уцели правилната формула за създаване на хитове. Винаги успява". 
 
Йоанна Драгнева е първият постоянен вокал на Deep Zone Project (2007-2011) За раздялата си с групата певицата споделя: "Настина беше труден моментът, когато това се случи, но тогава аз исках да уча, да стартирам солова кариера и постепенно да се развивам в друга посока. Deep Zone уважиха решението ми и успяхме да запазим приятелството си, което е рядкост в подобна ситуация. През годините винаги, когато сме можели да работим заедно, сме го правили". 
 
В сегашно време Йоанна е щастливо обвързана с телевизионния водещ Мирослав Димитров. Двамата са в очакване на първата си рожба, като паралелно талантливата изпълнителка не спира да изненадва с нови проекти в артистичното си и социално амплоа.  
 
Като общински съветник Йоанна Драгнева подготвя информационна кампания, насочена към младите жени. Специални събития ще комуникират възможностите за успешно съчетаване на майчинство и кариера. Едновременно с това е докторант в Института за изследване на човека и населението към БАН - специалност "Социална психология", но както тя самата твърди, това не я отказва от шоубизнеса и музиката. 
 
През есента предстои да излезе "Безгрижен" -  дуетът й с Калин Вельов - саундтрак към очакваната романтичната комедия "Връзкология" (реж. Ивайло Спасов). Във филма Йоанна е и в главната женска роля. 
 
Статистиката за DJ Dian Solo се задържа твърдо в музикалното поприще. Deep Zone Project създадоха нестандартен музикален албум, удостоен със световен рекорд за "Най-дълъг албум" от популярната американска платформа Record Setter. Направиха няколко международни турнета, като определено впечатлиха американската публика. Групата постига над 30 песни достигнали №1 в различни класации в БГ и чужбина. 

Свързани новини

Свет Радославов е със специално участие

19.03.2024

Йоанна Драгнева получи песен-подарък

28.06.2022

Калин Вельов&Йоанна Драгнева с нов дует

07.02.2020

Калин Вельов и Йоанна Драгнева с дует

06.12.2016