Разкриха причината за смъртта на Анди Флечър от Depeche Mode

Причина за преждевременната смърт на кийбордиста на Depeche Mode Анди Флечър е дисекация на аортата. 
 
Групата публикува изявление с причината за кончината на 60-годишния музикант на сайта си, пише life.dir.bg. Култовата банда подчертава, че приятелят им си е отишъл по естествен начин и не е страдал дълго. Съобщението е подписано от Мартин Гор и Дейв Гахан. Чуждестранната преса уточнява, че при дисекация на аортата се разкъсва вътрешният ѝ слой.
 
Анди Флечър от Depeche Mode си отиде на 60 години
 
Флетчър напусна този свят в края на месец май тази година, почти по едно и също време с Алън Уайт, дългогодишния барабанист на прогресив рок групата Yes, който почина в дома си на 72 години след кратко боледуване.
 
Анди Флечър бе почетен по уникален начин от бейзболния отбор LA Dodgers
 
"Шокирани сме и изпълнени с огромна тъга от преждевременната смърт на нашия скъп приятел, член на семейството и колега от групата Анди "Флетч" Флетчър". Той имаше истински златно сърце и винаги беше там, когато имаш нужда от подкрепа, оживен разговор, от разсмиване или студена халба. Нашите сърца са с неговото семейство и ви молим да уважавате личния им живот в този труден момент", бяха написли колегите му от Depeche Mode, обявявайки кончината му.

Свързани новини

В очакване на новини от Depeche Mode

30.09.2022

Уникален трибют на орган за Анди Флечър

03.06.2022

Почина Анди Флечър от Depeche Mode

27.05.2022

Дейв от Depeche Mode пее Metallica

10.09.2021

Martin Gore обяви соло EP

19.11.2020