Разкриха причината за смъртта на Анди Флечър от Depeche Mode

Причина за преждевременната смърт на кийбордиста на Depeche Mode Анди Флечър е дисекация на аортата. 
 
Групата публикува изявление с причината за кончината на 60-годишния музикант на сайта си, пише life.dir.bg. Култовата банда подчертава, че приятелят им си е отишъл по естествен начин и не е страдал дълго. Съобщението е подписано от Мартин Гор и Дейв Гахан. Чуждестранната преса уточнява, че при дисекация на аортата се разкъсва вътрешният ѝ слой.
 
Анди Флечър от Depeche Mode си отиде на 60 години
 
Флетчър напусна този свят в края на месец май тази година, почти по едно и също време с Алън Уайт, дългогодишния барабанист на прогресив рок групата Yes, който почина в дома си на 72 години след кратко боледуване.
 
Анди Флечър бе почетен по уникален начин от бейзболния отбор LA Dodgers
 
"Шокирани сме и изпълнени с огромна тъга от преждевременната смърт на нашия скъп приятел, член на семейството и колега от групата Анди "Флетч" Флетчър". Той имаше истински златно сърце и винаги беше там, когато имаш нужда от подкрепа, оживен разговор, от разсмиване или студена халба. Нашите сърца са с неговото семейство и ви молим да уважавате личния им живот в този труден момент", бяха написли колегите му от Depeche Mode, обявявайки кончината му.

Свързани новини

Depeche Mode с ново видео

26.09.2023

Depeche Mode с нови дати в Европа

10.07.2023

Ново от Depeche Mode: "Wagging Tongue"

25.05.2023

Чуй най-новото от Depeche Mode

24.03.2023

Чуй новия сингъл на Depeche Mode

09.02.2023