Анди Флечър бе почетен по уникален начин от бейзболния отбор LA Dodgers

Страхотен трибют към покойния Анди Флечър от Depeche Mode направи американският професионален бейзболен отбор Лос Анджелис Доджърс (La Dodgers).

Това се случи този понеделник, 30 май, по време на бейзболен мач с Pittsburgh Pirates. Подбрана селекция от най-големите хитове на групата беше изсвирена пред многохилядната публика на трибуните, лично от органиста на отбора Дийтер Рюле. 

На няколко пъти по време на срещата с "пиратите" прозвучаха така познатите ни и обичани мелодии на хитове като "Never Let Me Down Again", "Strangelove", "Master And Servant", "Behind The Wheel" и "Walking In My Shoes". Вижте кратко клипче от музикалния трибют към покойния Флеч тук:

 

 

Безспорно това е много трогателен момент. На първо място, това няма как да се случи без официално одобрение от ръководството и собствениците на отбора. Също така, мнозина фенове си спомниха паметните концерти на Depeche Mode на същия стадион през далечната 1990-та година, когато бандата е на върха на славата си, и споделиха в коментари емоционалните си спомени оттогава. 

Анди Флечър от Depeche Mode си отиде на 60 години

Анди Флечър почина внезапно на 26 май. Официалната причина за смъртта му не бе посочена, но се счита, че тя е настъпила по естествени причини. В групата той свиреше на бас и клавирни, беше мениджър и един от основателите на Depeche Mode. 

Свързани новини

В очакване на новини от Depeche Mode

30.09.2022

Музикантът си е отишъл бързо

29.06.2022

Почина Анди Флечър от Depeche Mode

27.05.2022

Дейв от Depeche Mode пее Metallica

10.09.2021

Martin Gore обяви соло EP

19.11.2020