Белослава и Веско Ешкенази са специалните гости на концерта на Графа във Варна

Музикално вълшебство и красиви споделени моменти обещава Влади Ампов-Графа на публиката на концерта му във Варна, като "щипка магия" ще добавят специалните гости Белослава и Веско Ешкенази. 
 
На 15 юли летния театър в морската ни столица ще стане домакин на третия концерт от акустичната поредица "Утре отново", която вече омая публиката в Пловдив и Бургас. От Монте Мюзик добавят, че планират видеозапис на ексклузивното събитие, който да остави спомен за изключителните акустични версии на най-популярните песни на Графа. 
 
 
В концерта Влади Ампов разкрива още от себе си като артист, защото в голяма част от песните се наслаждаваме не само на въздействащия му глас, но и на изпълненията му на китара и пиано. Към него на сцената ще се присъединят музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Венци Трифонов, Александър Обретенов и Мирослав Иванов.
 
През последните години Графа реализира два забележителни музикални дуета – "Ванилия", с участието на виртуозния цигулар Веско Ешкенази и "Да", с магнетичната Белослава. Това е поводът те да бъдат част от дългопланираното събитие във Варна. Само преди дни Влади Ампов разкри, че подготвят нова песен с Белослава, а премиерата ѝ пред публика ще се състои на концерта на 15 юли.
 
Билети за концерта във Варна са налични в мрежата на Eventim и на касата на Фестивален и конгресен център – Варна.

Свързани новини

Турнето застава зад зелена кауза

24.07.2024

Белослава се завръща

21.05.2024

Влади Ампов с нов клип

17.05.2024

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024