Поли Генова с нова заявка за летен хит - "Give Me Your Love"

Днес е официалната премиера на новия сингъл и видео на Поли Генова към песента "Give Me Your Love". Песента продължава линията на диско звученето от 80-те, типично за последните няколко сингъла на Поли. 
 
За заснемането на видеоклипа към песента Поли и екипът ѝ са се доверили на чуждестранен екип. Снимките на видеото се провеждат в Сърбия, а режисьори на продукцията са Джийсън Брад Люис и Люба Радойевич. Действието се развива из колоритните улиците на нощен Белград, които красивата певица обикаля в емблематичен автомобил Lincoln Continental, придружена от личен шофьор.
 
 
"За първи път, освен с авторите на песента, работим с чужд екип и по видеото. За мен и моя екип няма граници и съм благодарна на всички за дързостта и това смело да експериментираме с всеки следващ проект, така че резултатът да бъде повече от впечатляващ", споделя Поли за най-новия си проект.
 
Съвсем скоро зрителите ще могат да се потопят и в магията "зад кадър" и да се насладят на късометражен филм, в който самата Поли Генова разказва любопитни подробности около заснемането на видеоклипа. Ексклузивните кадри ще бъдат налични в нейния официален канал в YouTube.

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

22.12.2023

Коледна магия от Поли Генова

06.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023