Карли Рей Джепсън се завръща с албум, вдъхновен от самотата

Карли Рей Джепсън представя дългоочаквания си нов албум - The Loneliest Time, който предстои да излезе на 21 октомври. 
 
Това е нейната най-интроспективна работа до момента и разширява границите на емоционалното писане на песни, което Джепсън успешно демонстрира в E*MO*TION (2015). The Loneliest Time пристига с множество колаборации с Тейвиш Кроу, Ростам Батманджили, Bullion, Captain Cuts, Джон Хил, Кайл Шийрър и Алекс Хоуп, и други.
 
Както подсказва заглавието на новата музикална колекция, Карли Рей Джепсън е заинтригувана от концепцията за самотата и как чувството на изолация, също като любвта, може да предизвика красиви, но екстремни човешки емоции. The Loneliest Time включва излезлия наскоро сингъл "Western Wind" - оголен спомен за влюбването, който заменя запазената денс-поп марка на Джепсън с по-примамливо, атмосферно звучене. 
 
 
Новото заглавие бележи първия дългосвирещ студиен албум на Джепсън след Dedication (2019). Следващия месец Карли Рей се впуска в The So Nice Tour, което започва на 24 септември в Монреал и включва изпълнения на места като Radio City Music Hall в Ню Йорк и The Greek Theatre в Лос Анджелис.
 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022

Carly Rae Jepsen се завръща с две песни

28.02.2019

Kendrick Lamar и Adele с топ албуми

05.01.2016

Carly Rae Jepsen бойкотира бойскаутите

08.03.2013