ФБР отсъди: Алек Болдуин е натиснал спусъка срещу Халина Хътчинс

Алек Болдуин е дръпнал спусъка на пистолета, който уби операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка на филма Rust. Това пише в заключението на доклад след разследване на ФБР, предаде life.dir.bg.
 
Инцидентът стана на снимачната площадка на филма през октомври 2021, но до момента актьорът твърдеше, че пистолетът сам е произвел изстрела и той не е натискал спусъка. Актьорът, който беше един от продуцентите на филма, както и звездата в главната роля, винаги е казвал, че пистолетът е гръмнал, без той да е натиснал спусъка. 
 
Според последния доклад на разследващите моделът на пистолета, с който е застреляна операторката, не може да произведе изстрел без физическо дръпване на спусъка.
 
Глобиха продуцентите на "Rust" с Алек Болдуин заради неспазени мерки за сигурност
 
Констатациите са прегледани от Службата на медицинския следовател в Ню Мексико. Допълнителна аутопсия на жертвата класифицира смъртта на Хътчинс като злополука. Експертизата сочи, че смъртта е случайна. "Смъртта е причинена от огнестрелна рана в гърдите", се казва в доклада.
 
 
Към момента данните на ФБР са, че при преглед на "наличните доклади на правоприлагащите органи не се доказа убедително, че огнестрелното оръжие е умишлено заредено с бойни патрони на снимачната площадка".
 
След трагичния инцидент Болдуин беше съкрушен, а съпругът на убитата Халина твърдеше, че ще го съди.

Свързани новини

Възходите и паденията на фамилия Болдуин

07.06.2024

Съдят Алек Болдуин през юли

15.04.2024

Съдебната сага няма край

23.10.2023

Свалиха обвиненията от Алек Болдуин

21.04.2023

Отново снимат фаталния уестърн

19.04.2023


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0