Джъстин Бийбър спря турнето си заради частична парализа

Световната звезда Джъстин Бийбър съобщи, че отново прекъсва турнетата си. Причината - частична парализа на лицето му, причинена от синдрома на Рамзи Хънт - усложнение на херпес. 

През юни 28-годишният канадец отложи северноамериканската част от турнето си "Justice" заради проблемите.

Наскоро Бийбър се върна на сцената, изнасяйки шест концерта в Европа, както и на фестивала "Рок в Рио" в Бразилия този уикенд. Но днес той заяви, че завръщането му на сцената е било преждевременно:

"През изминалия уикенд изнесох концерт на "Рок в Рио" и дадох всичко от себе си на хората в Бразилия. След като слязох от сцената, изтощението ме завладя и осъзнах, че в момента трябва отново да превърна здравето си в приоритет", каза Бийбър. "Така че за момента ще си взема почивка от турнетата", добави изпълнителят на "Peaches".

"Ще се оправя, но имам нужда от време, за да си почина и да се оправя. Толкова се гордея, че мога да представя това шоу и нашето послание за справедливост на света".

Синдромът на Рамзи Хънт е рядко неврологично заболяване, което може да възпали и парализира лицевия нерв и да причини болезнен обрив около ухото или устата. В допълнение към лицевата парализа, то може да причини загуба на слуха.

Бийбър има десетки изпълнения по целия свят, планирани до март 2023 г. Суперзвездата не даде приблизителен срок за възстановяване, нито посочи дали турнето "Justice" някога ще бъде възобновено, съобщиха световните агенции. 

Свързани новини

Джъстин Бийбър с първо шоу от година

08.02.2024

Джъстин и Хейли Бийбър в очакване

18.04.2023

Джъстин Бийбър със сериозни проблеми

02.03.2023

Джъстин Бийбър се скара с моден гигант

23.12.2022

Джъстин Бийбър обмисля важно решение

22.12.2022