Джъстин Бийбър отмени цялото си турне заради парализа на лицето

Джъстин Бийбър отмени всички оставащи дати от световното си турне Justice поради здравословните проблеми, които има. 

Още през лятото стана известно, че 29-годишният певец е диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт. Става въпрос за парализа на лицевия нерв, вследстовие на вируса, отговорен и за варицелата.

 

 
 
Официалната страница на турнето публикува още, че притежателите на билети автоматично ще получат възстановяване на сумата.
 
Някои от неговите фенове обаче по-рано изразиха безпокойството си, че не са получили възстановяване на суми за отложените дати от турнето, което според съобщенията е събрало 55 милиона долара.
 
Канадецът трябваше да има концерти в САЩ, Австралия и Европа. BBC припомня, че Бийбър си взе пълна почивка от музиката и през 2019 г., за да се съсредоточи върху психичното си здраве.
 
Последният албум на изпълнителя, носител на "Грами", достигна номер едно в САЩ и номер две в класацията на Обединеното кралство през 2021 г. 
 
Все пак не само проблеми има около Бийбър. Вчера, 1 март, певецът отпразнува рождения си ден в компанията на съпругата си Хейли Бийбър. Тя пусна снимка в Инстаграм, на която написа: "29 никога не са изглеждали толкова добре."
 
"Честит рожден ден на най-добрия ми приятел! Думите не биха могли да обобщят всичко, което въплъщаваш“, продължи тя в публикацията, която включва сладки снимки на двойката и певеца като малко дете.
 
26-годишната Хейли заключва, че сега двамата имат време за повече радост, повече пътувания, вкусна храна, приключения, повече спокойствие, забавление и най-вече - повече любов.
 

Свързани новини

Джъстин Бийбър с първо шоу от година

08.02.2024

Джъстин и Хейли Бийбър в очакване

18.04.2023

Джъстин Бийбър се скара с моден гигант

23.12.2022

Джъстин Бийбър обмисля важно решение

22.12.2022

Джъстин Бийбър страда

07.09.2022