The Weeknd снима нов филм с Джена Ортега

The Weeknd ще направи своя дебют в главна филмова роля в засега все още неозаглавен филм, на който той е съсценарист, и в който ще участват все по-популярната актриса Джена Ортега ("Уензди"), и Бари Киоган ("Баншите от Инишерин").
 
Сюжетът засега също се пази в тайна, но знаем, че продукцията ще се режисира от Трей Едуардс Шулц (Waves), на базата на сценарий, написан от самия него, The Weeknd и Реза Фахим, последните двама от които са и продуценти. Шулц и Ортега ще бъдат изпълнителни продуценти.
 
Концерт на The Weeknd зарадва феновете на звездата у нас
 
Според информация на Deadline, Шулц и The Weeknd тайно работят по проекта от месеци, а Ортега и Киоган са се присъединили към тях, след като са прочели сценария и са били "абсолютно сразени" от него.
 
Канадскята звезда не е чужд на работата на снимачната площадка - очакваме да излезе поредицата по HBO "Идолът" ("The Idol"), чийто съавтор е The Weeknd, заедно с автора на "Еуфория" Сам Левинсън и Фахим. Актьорският му дебют пък беше през 2019, в "Uncut Gems", преди да стане съавор и актьор на епизод от "American Dad"! Певецът също така озвучи и три героя в 200-ия епизод на "Robot Chicken".

Свързани новини

HBO отряза "Идолът" след един сезон

29.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023