Джони Деп и адвокатката му Джоел Рич са двойка

Нова романтична история за Джони Деп. Актьорът и адвокатката му Джоел Рич имат романтична връзка, написаха светските издания отвъд Океана.

Според информацията на US Weekly химията между двамата е огромна. Изданието се позовава на собствен източник, според когото връзката им е все още на ранен етап, но се предполага, че двамата са успяли да останат анонимни в продължение на месеци.

37-годишната британка е в процес на развод със съпруга си, от когото има две деца. Тя се запознава с 59-годишния актьор през 2018 г., когато той води дело срещу таблоида The Sun в Обединеното кралство. Вестникът го нарече "бияч на жени", но, въпреки че впоследствие осъди бившата си съпруга Амбър Хърд, Деп загуби това дело.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от E! News (@enews)

 

Рич не беше част от правния екип, който го представляваше в процеса му за клевета срещу Амбър Хърд, но брюнетката  присъстваше в съдебната зала във Вирджиния, за да демонстрира своята подкрепа за актьора.

Вероятно по това време връзката между двамата вече е била факт. Тогава таблоидите заподозряха, че Деп се среща с другата си адвокатка - Камил Васкес, която обаче бързо отрече клюките, като ги определи като "сексистки" и "неетични".

Свързани новини

Джони Деп е крал Луи XV

13.07.2023

Джони Деп контузи глезен

30.05.2023

Джони Деп се просълзи в Кан

17.05.2023

Джони Деп на портокалов джин у нас

12.05.2023

Кои са най-търсените звезди през 2022

29.12.2022