Виктория и Филип Буков отново любовници в новия ѝ клип "Were you ever?"

Певицата Виктория представи най-новата си песен "Were you ever?". За музикалното видео тя отново си партнира с актьора Филип Буков, a сюжетът включва любовна история между двамата.
 
Музиката и текстът на "Were you ever?" са дело на Виктория, която работи по тях с шведските композитори Оливър Бьорквал, Хелена Ларсон и американката Софи Хинтц. 
 
 
"Много малко артисти имат възможността да представят два музикални клипа в рамките на една седмица. Видеото към "How to Ruin a Life" се прие много добре и с "Were you ever?" даваме продължение на историята.", разказва Виктория. "За втори път си партнираме с Филип на екран. Видеото е режисирано от талантлива Виктория Караколева, а страхотната операторска работа е дело на Дамян Димитров. На снимките на "How to Ruin a Life" и "Were you ever?" имах възможност за първи път да работя и с Димитрис Георгиев, който беше асистент-режисьор на двата клипа. Един невероятен екип, без който толкова амбициозен проект нямаше как да стане реалност."
 
 
Виктория доби популярност в Европа, след като представи България на Евровизия 2020 и 2021. Певицата спечели третия сезон на "Маскираният певец", а през 2022 имаше възможност да пее на големи международни сцени в Мадрид, Лондон, както и да бъде част от най-голямото лятно турне в България.

Свързани новини

Да се готвят София и Пловдив

16.04.2024

Ново от VICTORIA

23.02.2024

Коледно настроение

28.11.2023

Пош и Бекс споделят в нов сериал

05.10.2023

Певицата с нов личен проект

04.10.2023