Първият коледен албум на Поли Генова е вече на пазара

Първият коледен албум на Поли Генова - По-добрата Коледае изпълнен с коледна магия и се състои от общо 10 на брой коледни песни, сред които авторски парчета, вечни класики и дуети с едни от най-обичаните български звезди. 
 
Дуетните ѝ половинки в албума са Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея. Музиката гарантирано зарежда феновете с празнично настроение и успява да накара слушателите да погледнат на света с по-позитивен поглед и да открият смисъла на истински по-добрата коледа. 
 
Пилотният сингъл от албума бе представен в средата на ноември. Той носи името "Happy Face" и подарява на слушателите коледни емоции и широки усмивки още с първото слушане. Във видеото към песента виждаме певицата в нова за нея, комедийна роля на забавна и непохватна домакиня. Видеото е режисирано от Вито Бонев. 
 
Поли Генова пусна сингъл и видео от предстоящия си коледен албум
 
В духа на светлия празник, Поли застава зад благородна кауза. Два лева от всеки продаден албум ще отидат в подкрепа на сдружение "Операция плюшено мече", което се грижи за сбъдването на мечтите на деца в неравностойно положение. 
  
Премиерата на албума се състоя на приказен концерт в Nu Boyana Film Studios и 100% от приходите от продадените билети бяха дарени на Сдружението. Вълшебните декори пренесоха публиката в сърцето на Лапландия, а Поли сподели сцената с невероятните си дуетни половинки и заедно донесоха радост и усмивки на публиката. 
 
"За мен създаването на този албум и представянето му пред публиката по алтернативен и така празничен начин е сбъдната мечта. Аз и екипът ми вярваме, че ще имаме възможността да надграждаме този вълшебен и истински ценен за нас проект всяка следваща година. Шансът да подкрепим сбъдването на детски мечти, реализирайки нашата, е истинска коледна магия", сподели Поли.
 

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

22.12.2023

Коледна магия от Поли Генова

06.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023