Майли Сайръс обяви подробности за новия си албум

Мултиплатиненaта певица и автор на песни Майли Сайръс ще издаде своя осми студиен албум "Endless Summer Vacation" ("Безкрайна лятна ваканция") на 10-ти март.
 
Тя обяви колекцията с вълнуващ трейлър, който разкрива визуалния свят, който е изградила около това много лично произведение. По-долу е и зашеметяващата обложка на албума в пълния й вариант.

 
В новия албум очакваме да видим и чуем Майли в най-силната и най-уверената версия на себе си - тя я е намерила чрез фокусирането, както върху физическото, така и върху психическото си здраве. Записан и продуциран в Лос Анджелис, певицата описва албума като нейното любовно писмо до Ел Ей.
 
Първото предложение от "Endless Summer Vacation" ще бъде новия сингъл "Flowers", който изпълнителката обяви по време на специалното си предаване на живо по NBC "Miley's New Year's Eve Party", предизвиквайки фурор по цял свят. Парчето ще бъде налично в дигиталните платформи навсякъде на 13-ти януари.
 
В стила на истинската суперзвезда, която е, между изпълненията си покрай празниците, тя успя да зарадва почитателите си с откъси от клипа на "Flowers" в профила си в Instagram.
 
Майли Сайръс се завръща с нов сингъл
 

Свързани новини

Top of the Tops

03.01.2024

Двойна премиера: ето ги новите песни на

25.08.2023

Приятелките се подкрепиха взаимно

21.08.2023

Майли Сайръс - супер секси в ново видео

18.05.2023

Майли Сайръс е щастлива

16.03.2023