Поли Генова стартира 2023 с нова песен и нов албум

Вече е факт официалната премиера на новия сингъл на Поли Генова "Help Me Out", част от предстоящия нов албум на изпълнителката, с който тя ще зарадва феновете си през 2023. 
 
Музиката е в типичния за нея денс стил, към който тя се завръща след супер успешния си проект от края на миналата година По-добрата Коледа. Този път певицата се включва и като автор на песента. 
 
 
Клипът към "Help Me Out" е заснет в средиземноморския курорт Анталия, известен със своите спиращи дъха гледки и красиви плажни ивици. Именно това е причината песента да носи и леко носталгично звучене, правейки препратка към летните спомени. Режисьор на видеото е Джийсън Брад Люис, с който певицата си е партнирала и по много други музикални проекти. 
 
 
За най-новия си сингъл, талантливата Поли Генова споделя: "Започвам новата 2023 година със силната и носеща прекрасно послание песен "Help Me Out". Тя има специална енергия и емоция, която те кара да преоткриеш себе си и вътрешния си свят. Бавният и мелодичен EDM стил докосва и вълнува така, както и самият текст на трака. Вярвам, че ще успеете да се потопите в красивата музика и в комбинация с прекрасните пейзажни кадри на видеото ще можете да се отпуснете и да се пренесете на мечтано място".
 
 
Междувременно Поли Генова продължава активна работа и по други интересни проекти. На 20 януари се очаква премиерата на приключенския анимационен филм "Тайният свят на Финик", в който Поли озвучава главната героиня – Кристин. Тя е смело и любопитно 12-годишно момиче, което обича да разплита любопитни загадки. Поли очаква с нетърпение премиерата и приветства малки и големи да гледат филма и да се насладят на уникално кино изживяване.

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

22.12.2023

Коледна магия от Поли Генова

06.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Взривоопасна комбинация

30.06.2023