Тейлър Суифт представи видеоклипа на "Lavender Haze"

Три месеца след премиерата на най-успешния ѝ албум досега, "Midnights", Тейлър Суифт пусна видеоклипа към "Lavender Haze" ("Лавандулова мъгла") - първата песен от албума.
 
Подобно на предишните сингли от "Midnights" - "Bejeweled" и "Anti-Hero", новият музикален клип също е режисиран от поп звездата. Изпълнен със сюреалистични и красиви образи в лилаво, видеото ни пренася в още една безсънна нощ на Тейлър. В ролята на нейния любовник е актьорът и активист Лейт Ашли. 

"Lavender Haze", създадена заедно с Кендрик Ламар и приятелката на Суифт - Зоуи Кравиц, и е вдъхновена от шестгодишната връзка на певицата с Джо Алуин. Когато обяви заглавието на парчето, изпълнителката отправи остър коментар по адрес на всички слухове и коментари, на които тя и приятелят ѝ са подложени. В лиричен план песента е разказ за любовното сияние, което пречупва всички негативи, критики и очаквания.
 
Тейлър Суифт е най-успешната изпълнителка на 2022 според Billboard
 
"Midnights" продължава да доминира в класацията Billboard, като наскоро отбеляза 12-та си поредна седмица на първо място и е напът да надмине саундтрака на филма "Frozen", който стоя на първото място 13 седмици.
 
Друго уникално постижение на Тейлър е фактът, че всички 10 песни от новия й албум в един и същи момент бяха на първото място в Billboard Hot 100.  

Свързани новини

Тейлър Суифт продължава да обира награди

23.02.2024

Тейлър Суифт промени играта

15.02.2024

Тейлър Суифт поощри екипа си

09.02.2024

Тейлър Суифт вдига рейтинга на Супербоул

08.02.2024

Понякога известността може да е опасна

30.01.2024