Тейлър Суифт представи видеоклипа на "Lavender Haze"

Три месеца след премиерата на най-успешния ѝ албум досега, "Midnights", Тейлър Суифт пусна видеоклипа към "Lavender Haze" ("Лавандулова мъгла") - първата песен от албума.
 
Подобно на предишните сингли от "Midnights" - "Bejeweled" и "Anti-Hero", новият музикален клип също е режисиран от поп звездата. Изпълнен със сюреалистични и красиви образи в лилаво, видеото ни пренася в още една безсънна нощ на Тейлър. В ролята на нейния любовник е актьорът и активист Лейт Ашли. 

"Lavender Haze", създадена заедно с Кендрик Ламар и приятелката на Суифт - Зоуи Кравиц, и е вдъхновена от шестгодишната връзка на певицата с Джо Алуин. Когато обяви заглавието на парчето, изпълнителката отправи остър коментар по адрес на всички слухове и коментари, на които тя и приятелят ѝ са подложени. В лиричен план песента е разказ за любовното сияние, което пречупва всички негативи, критики и очаквания.
 
Тейлър Суифт е най-успешната изпълнителка на 2022 според Billboard
 
"Midnights" продължава да доминира в класацията Billboard, като наскоро отбеляза 12-та си поредна седмица на първо място и е напът да надмине саундтрака на филма "Frozen", който стоя на първото място 13 седмици.
 
Друго уникално постижение на Тейлър е фактът, че всички 10 песни от новия й албум в един и същи момент бяха на първото място в Billboard Hot 100.  

Свързани новини

Рекорд след рекорд

25.04.2024

Ново 20

19.04.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Тейлър продължава победния си ход

03.04.2024

Тейлър Суифт предизвика скандал в Азия

08.03.2024